Hoppa till innehåll

Kundpresentation: Polygon

PolygonPolygon Group jobbar med fastighetsskador, med fokus på vattenskador, och har kontor över hela Europa.

Specifikt Polygon Sverige AB använder en lösning från Abiro AB för beställning av jobb via mobiltelefoner.

Lösningen är en kombination av CliqTags, där information och beställningsformulär hanteras, och därtill appar för iOS och Android som kapslar in funktionaliteten, så att användaren får en app-upplevelse.

Beställningar aggregeras i CliqTags, uppdelade på företags-, förenings- och privata kunder, och svaren kan ses direkt i CliqTags eller laddas ner för vidare bearbetning. Därtill får en kontaktperson e-post så fort en beställning har gjorts, för snabb hantering. Detta kompletterades med instruktioner, och kontakt- och företagsinformation. Allt åstadkoms med befintlig funktionalitet i CliqTags.

Lösningen har varit mycket framgångsrik, utan några incidenter, och 1000-tals beställningar har gjorts sen starten hösten 2015.

Affären var upplagd som ett helhetsåtagande till fastpris och årlig underhållskostnad, bestående av en komplett lösning och kontinuerligt underhåll med årlig förlängning, och med punktinsatser på timbasis. Kunden har sitt eget konto, men hittills har all innehållsredigering hanterats av Abiro.

Polygon beställ jobb för iOS

Polygon beställ jobb för Android

Polygon - Beställ jobb