Hoppa till innehåll

Återförsäljare för CliqTags

Vi letar återförsäljare för CliqTags.

CliqTags är ett ledande innehållssystem för mobiloptimerade sajter, med fokus på hög prestanda, enkel navigering, föränderlighet, och med en mängd accessmetoder som underlättar åtkomsten till innehållet. Med denna tjänsten under bältet kan ni erbjuda era kunder och anställda funktionalitet och upplevelse som normalt kräver app-utveckling, men med mycket kortare tid till resultat.

Vi tror att ni är digital/media-byrå, alternativt jobbar mot specifika branscher med nyttotjänster, exvis affärs- och logistik-system, för sammanhang där användarna/kunderna ofta enbart har mobiltelefon med sig när de är ute och far.

Vi förväntar oss att ni har kompetens inom Web-utveckling och CMSer, och därtill en en basal förståelse för mobila åtkomstmetoder som QR-koder, beacons, geofencing etc.

Det finns inget fördefinierat upplägg, då vår erfarenhet är att de flesta kund-case handlar om att erbjuda en komplett lösning, snarare än ett abonnemang, och det är sällan som våra slutkunder vill redigera innehållet själva. Däremot kanske ni vill hantera den saken, och vi kan också stötta er med det. Därtill vill vi inte göra antaganden om hur ni jobbar mot kund.

Vi är mer intresserade av långsiktig och användarnyttig användning med möjlighet till uppföljning och anpassningar över tiden, än kortsiktiga kampanjer och jippon. De senare kan lätt falla platt pga missförstånd, teknikaliteter osv. Inte minst gäller det användning av beacons och geofencing, som kräver medvetenhet.

Hör av er med intresse. Om vi inte kan träffas på plats initialt, kan vi åtminstone pratas vid.