Hoppa till innehåll

Partner-presentation: Affärslyft

Affärslyft är ett kommunikationsföretag som hjälper företag växa genom modern kundkommunikation. Som strategiskt verktyg använder Affärslyft Cliqtags för att utforma kampanjer, utskick, mobila mikrosajter och målgruppsanpassad mobil information.

Ett exempel är EXAL i Malmö, som hjälper företag med IT, redovisning, reklam och rekrytering. De önskade skicka omedelbar uppföljning på sms efter varje kundbesök. Ett trevligt tack-sms med en kort enkät och länkar till en mobil sajt skickas idag efter varje genomfört kundbesök som medarbetarna på EXAL gör. Vinningen är omedelbar återkoppling på besöket i statistik och personliga meddelanden som stärker banden med de besökta kunderna.

Dessutom visar EXAL att de ligger i framkant av digitalisering i sina kundrelationer. Affärslyft utformade upplägget av tjänsten i CliqTags och kunden kunde sedan enkelt ta vid.

Mikrosajten som sms:en länkade till innehåller förutom uppföljningsfrågorna också information om EXAL.

Kontakta Eva Marnfeldt för frågor kring kommunikation och affärsutveckling med CliqTags och andra moderna tillvägagångssätt!