Hoppa till innehåll

Partner-presentation: MM3 AB

MM3MM3 använder Abiro CliqTags som viktig partner för produktion och leverans av mötesappen CloudConf. Lösningen innebär att mötesorganisatören med enkla medel kan skapa ett engagemang mellan arrangör och deltagare genom ett stort mått av interaktivitet.

Med CloudConf får arrangörer och deltagare möjligheten att interaktivt och i realtid utbyta ideer och värdera dessa genom olika former av omröstningar och kommentarsmöjligheter. All ordinarie mötesinformation såsom agenda, tid och plats, enkäter, nedladdningsbart material och liknande kan läggas till i mötesappen väl anpassat för varje mötestillfälle.

Exempel på MM3 CloudConf-installationer

Några exempel på genomförda evenemang följer nedan. I samtliga fall skickades information om appen ut till deltagarna via SMS, med en beskrivning och en länk.

Axel Johnson: Vid stormöte på Axel Johnson använde man sig av en anpassad CloudConf-lösning för omröstning och digital agenda. Även de olika deltagarnas profilbilder visades i appen.

Infinera: Företaget har vid olika tillfällen använt anpassade CloudConf-lösningar för att skapa engagerande och givande möten. Appen har innehållit omröstning och agenda med praktisk information. Vid ett tillfälle användes också appen till stämningshöjande tävlingar och foto.

Electrolux: Företaget använde vid en större intern och multinationell konferens en anpassad CloudConf-lösning för att hantera de flesta aspekter kring konferensen. Allt ifrån information om agenda och rumsindelning till omröstning och frågemöjligheter fanns med i lösningen. Appen innehöll också stämningshöjare som tävlingsmoment och fotoalbum.