Hoppa till innehåll

Tips om SMS-marknadsföring

CliqTags har ju inte huvudsakligen med SMS-marknadsföring att göra (i meningen utskick av SMS till många mottagare), men några punkter i nedanstående notis pekar på att CliqTags är ett mycket bra komplement i sådan marknadsföring, i synnerhet som SMS kan skickas ut från CliqTags, och du därmed får en helhetslösning med enkel implementation av snygga mobila sajter i samma system.

Raka budskap med sms – IDG.se

Notera exvis: 4. Använd alltid mobilanpassade länkar. Se till att alla länkar och landnings­sidor är anpassade för mobilens gränssnitt. Det förbättrar kundens upplevelse enormt och leder till fler avslut.

Om användaren sparar SMSet och/eller sparar ett bokmärke i telefonen kan han/hon senare referera till samma innehåll ifall det uppdateras, exvis erbjudanden från varuhus.